Tuesday, November 30, 2010

Kenapa nama blog saya adalah Semuanya Dari Hati Kecil...

Entry ni sebenarnya adalah untuk Rizqan ataupun untuk penulis blog warQah daUn papYrus...Sebab Rizqan buat contest, contest ek Rizqan?? Hadiah die dapat banner yang comel...memang comel pun banner tuh...cantik, menarik dan tertarik... =)

Okei, soalan yang perlu dijawab adalah kenapa nama blog korang adalah nama blog korang???
Nama blog aku Semuanya Dari Hati Kecil...kenapa namanya begitu?? sebab semua yang aku tulis kat dalam blog ni datangnya dari hati kecil aku...semuanya datang dari luahan rasa hati...

semua yang aku tulis kat dalam blog ni berkisar dengan apa yang berlaku dalam kehidupan seharian aku...meluahkan kemarahan, luahkan benda yang aku suka, cerita benda yang aku buat, bukankah semua tu datangnya dari hati...so, sebab tulah aku bagi nama blog ni Semuanya Dari Hati Kecil...

selain dari sebab kat atas, ada lagi satu sebab kenapa aku letak tajuk ni...sebab sebelum ni nama blog aku sama dengan nama URL...sebelum ni nama blog aku, Senyum Tawa Tangis Marah...tapi aku tukar kepada Semuanya Dari Hati Kecil atas sebab satu peristiwa...kalau nak tahu peristiwa tu sila KLIK... bila lama-lama aku suka pulak dengan tajuk blog aku ni...

so Rizqan, sebab utama blog aku nama Semuanya Dari Hati Kecil adalah sebab apa yang aku tulis kat dalam blog ni adalah datang dari hati kecil aku...

p/s: cantiklah banner tuh..boley tolong ajar cane nak buat?? =)

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best yawww

Khalidah Khair said...

hehehe...
thanx anis...
=)

perindu_خلافة said...

assalamu'alaykum aleed.. ^_^
hahah~ thanx k,
sbb tolong describe pnjg lebar knp nama blog tu camtu!?

sebenarnya bukan buat contest pun, huhuhu... rizQan buat ni sbb nak taw kenapa ada blogger yg pilih ape yg ada pada nama blog dorang tu sbg nama pilihan dorang, jadi saje buat entry ni..

insyaALlah kalo ade rezqi lebih nnt rizQan akan buat contest yg betul2 memang ada hadiah yg boleh buat kenang-kenangan.. nnt rizQan inform aleed balik k ^_^

n thanx again for sharing :)

perindu_خلافة said...

haish sory terlupa plak..
banner tu rizQan buat guna adobe photoshop je, huhuhu

p/s: emi lebih mahir gunakn application tu berbanding rizQan cz rizQan ni budak bio n emi plak budak art.. so nmpak kn, huhuhu