Tuesday, November 9, 2010

Welcome Little Khalifah

Akhirnya segala-galanya selamat...tahniah kepada Kak Ez dan suami atas kelahiran yang pertama ini...
tahniah jugak buat Cik Sal dan Pakcik Suparno untuk cucu yang pertama...
kepada kak Ira, Mastura, Oyan dan Seha kamu telah menjadi makcik...hehehe...
baby nie masih lagi kat hospital sbb keadaannya lemah lagi...
lahir lebih seminggu dari tarikh yang dijangkakan....
diharap bila besar nanti akan menjadi anak yang baik dan soleh...
boleh membantu ayah dan ibu...

sebenarnya mereka ni adalah jiran rumah aku...
aku dan family dorang sangat rapat...
sbb tuh bila lahiranya baby nie family aku pun happy sekali...

welcome Adam Isyhraf...



p/s: gamba ni kredit to mak usu adam, Seha....