Tuesday, November 30, 2010

Akhirnya....

Sangat-sangat gembira hari ni..bukanlah sebab menang loteri atau dapat soalan bocor exam...happy sangat-sangat sebab dapat beli layang-layang!!!

apekejadahnya ko epy+suka alid dapat beli layang-layang...sebenarnya aku dah lama nak beli layang-layang ni dan nak main kat dalam UUM...so tadi waktu teman Karina g cari ubat Healin aku pun jumpa layang-layang ni...bila nampak jek layang-layang tuh terus rasa excited...

mula-mula cam malu-malu nak ambik, pastu karina cakap belilah lid..aku pun belilah...lagipun bukannya mahal sangat pun...layang-layang tuh RM2.90 je pun...murahkan, murahkan, murahkan...aku pun cam terkejut gak...

aku cakap dengan Karina, yang aku dah lama nak main layang-layang kat UUM ni...pastu karina cakap, xpe kak nanti aku tunaikan impian ko nak main layang-layang ni kat UUM...

so mybe esok petang nak pergi main layang-layang..harap-harap tak hujanlah esok petang...ni pun sebagai salah satu cara untuk hilangkan tension jugak...

p/s: anisa, karina, jue jgn lupa ye janji kita esok petang... =)

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

aku terasa betapa gembiranya aku

kompem esok gmbr aku paaaling banyakk
eyehhhh

perindu_خلافة said...

haish alid~ bukan ke exam period skrg ni kat UUM?

Khalidah Khair said...

hehehe...
rizqan, mmg skunk ngah exam period...
disebabkan ari tuh exam ditunda...
jadi byk paper ak bln 12...
skunk nie exam ak gap 2 minggu...
so saje jek main nak hilang tension...
=)