Sunday, February 13, 2011

Mari buat tag

Telah ditag oleh Adilah Syazwani
Oh, sangat malas sebenarnya nak buat tag ni
tapi disebabkan ngah boring so mari kita buat...

1) Apa benda yang penting dalam hidup korang
ermm apa ek...

- my phone (especially celcom no)
-my lappy
-my dslr a.k.a mr.tapir
-my external a.k.a mr red
-dompet yg dlmnya ada mcm2 benda (paling
penting duit, kad matrik, ic and so on)


2) Benda terakhir yang korang beli guna duit korang

-tadi last guna duit sendiri beli 
nasi untuk lunch


3)Di manakah korang akan melangsungkan perkahwinan korang
dan apakah temanya nanti?

-tak fikir pun lagi...tapi rasanya kat rumah...
tema pun tak terfikir lagi...


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?

-secara jujurnya saya masih lagi single,
calon pun tak ada lagi...


5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang

-Kalau ada mestilah akan mencintainya
untuk selama-lamanya


6) Novel / buku / majalah terakhir yang dibeli?

-Penggoda & Penggodam rOeWyo
-Cinta tiga segi aOteArOa


7) Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam 
hidup korang?

-no komen / biarlah rahsia (bajet popular jek)


8) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

-Yups, starting sem ni tiba-tiba rajin basuh sendiri


9) Di mana tempat yang betul-betul korang nak pergi?

-Makkah (insyaallah)
-Australia (sbb nak tgk koala ngn kanggaru)
-New Zealand (sbb tmptnya msh hijau)


10) 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar

- Give me some sunshine~~3 Idiots
-Count on me~~Bruno Mars
-Firework~~Kate Perry
-Perpisahan ini~~1st edition feat Aizat
-Just the way you are~~Bruno Mars


11) 5 blogger yang korang nak tag

-sape-sape jelah yang baca blog ni (mcm ada 
orang yang baca blog neh)


=)


4 comments:

julia julie said...

sy bahce taw blog ni~hehehe :D tag la kt sy...hikhikhik...
mr tapir taw...ish3...hehehe :D

cerita gadis bunga said...

:)
thanks akak <3

Khalidah Khair said...

dah baca so silalah buat tag tuh...
sbb tag nie terbuka...hehehe...

=)

perindu_خلافة said...

suke jugak buat2 tag ni..
tp malangnya da penah buat tag yg ni, huhuhu >_<