Wednesday, December 8, 2010

Photoaddict contest...


tadi aku g jalan-jalan petang sambil ambil angin kipas yang sepoi-sepoi bahasa kat dalam bilik ni...tiba-tiba aku tertarik dengan satu blog ni...die buat satu pertandingan, macam best jek sebab melibatkan gambar...so aku pun saja-sajalah nak try korang boley tengok kat SINI...


Kenapa aku suka dengan gambar ni, sebabnya gambar ni menampakkan aku sedang sangat-sangat bahagia dan gembira...sebabnya masa ni kawan-kawan aku merealisasikan impian aku untuk bermain layang-layang di kampus...walaupun hujan renyai-renyai waktu tu, kawan-kawan aku tetap teman aku main layang-layang walaupun layang-layang tu tak terbang pun...gambar ni jugak sangat-sangat colourful sebab adanya layang-layang tuh...seindah hidup aku yang penuh dengan gelak tawa dan mereka yang menyayangi dan menghargai diri ini... =)

nak tag

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

homaigod.
saya ditag
thnks kalidah
all the best yaa

miyoshu212 said...

mmg nmpak sgt gembira...hehe :D

unieylovesherself... said...

cikgu dtg semakkkkk

perindu_خلافة said...

wosh kena tag lagi ke..
hehehe, btw thanx alid tp rizqan kena ambik masa sket nk buat cz banyak sgt tag dari kawan² laen jugak.. huhuhu ^_^